torstai 30. lokakuuta 2014

Kamera kiertää: FIM 2014 Tampere, paraati






Päivä oli helteinen mutta kameran jalusta ei painanut olkapäällä, kun Sinin kanssa etsimme sopivaa kuvauspaikkaa ikuistaaksemme nurkillamme ehkä ainoalaatuiseksi jäävän tamperelaisen moottoripyöräilytapahtuman, matkamotoristien kansainvälisen paraatin. Saatuamme videokameran jalustan nokkaan ja kamerat käsillemme jäimme toimettomina väijymään niin pitkäksi aikaa, että arvelin jo osuneemme väärälle reitille. Hitaasti rupesi erottumaan kaukana välkehtivä ja meren lailla jymisevä liputettu moottori-leviathan ...  
















Videokamera tallensi hötkyilemättä paraatia, mutta Sini käytteli jo innoissaan sinistä Canoniaan, ja itseänikin virkisti kuunnella satojen moottorien maskuliinista jyskytystä ja katsella värikkäitä rivistöjä, ja moikata motoristeja, jotka eivät olleet veistetty samasta puusta.   







































Hei! Mikäs eko-matka-baikkeri joukkoon pujahti? Varusteet ovat hyvät nämäkin, ja ennättää näinkin vaikka Kiinaan, jos aikaa riittää.




















Täysi kymppi irkuille parroista, puvuista ja retroprätkistä. Vaihtuvat maisemat ja rannat vanhoillakin peleillä ja ilman pulleita katteita.




Italialainen maihinnousu!



Kuvat: Sini ja Deneb

Kuvien kopiointi sallittu ei-kaupalliseen käyttöön lähde kertoen



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti